Til deg som spiser ute blandt folk!

Her kommer nok en frustrasjonsutblåsning, denne gangen handler det om deg som skal spise matpakka på vei hjem om ettermiddagen. Det er helt greit at du har matpakke med deg. Jeg skjønner at man trenger litt påfyll til blodsukkeret etter en lang dag på jobb, for deretter å reise hjem. Jeg selv har også med meg det noen dager. MEN når jeg spiser denne matpakken. Da paser jeg på og unngå følgende punkter ( Jeg er jo tross alt ute blandt folk...); 

- Smatting
- Slafsing
- Slurping
- Smule over personene ved siden av meg
- Smule over Pc'en til han som sitter forran meg og prøver å jobbe, selv om det er trangt på toget.

Ikke at jeg smatter,slurper,, slafser osv når jeg spiser hjemme heller. 

Igjen kan jeg beskrive skoleeksempler på hvordan ting ikke bør/skal gjøres ute bandt folk.

Tenk deg at du sitter på toget og slapper av på vei hjem etter jobb. Personen som sitter i mot deg tar opp en matpakke som består av knekkebrød. Alt vel så langt. Personen begynner å spise og kose seg. Dette er også helt greit. Men som alle vet, knekkebrød smuler. Så når personen er ferdig med å spise, så oppdager personen at det ligger masse smuler på genseren. Hva gjør personen da tror dere? Jo da, helt riktig, børster av smulene over på sidemannen. DET ER IKKE GREIT! Etter at smulene er borte fortsetter personen med en av sine "fem om dagen". En stor flott saftig pære blir tatt frem. Jeg vet at den var saftig forfi det gikk ikke å spise den pæra uten å slurpe. Ja du leste riktig. Personen spiste pære og slurpet og smattet den i seg.

Eier ikke folk skam lenger? Har man glemt helt hvordan man skal spise.? Forsvinner all takt og tone etter man har passert en viss alder? Eller har den aldri vært der? Jeg vet ikke svarene på alle disse spørsmålene. Men jeg må si jeg lurer på hvordan det er ved middagsbordet til denne personen.

 

Én kommentar

sharonrenee

08.02.2015 kl.12:37

kjønner hva du menner.

Skriv en ny kommentar

hits